Bad

Lördag och jag väckte husse som vanligt runt 7. Lillhusse ska ju vara i dojon kl 9 så vi brukar gå upp då. Men idag skulle han visst inte alls dit. Men hur skulle jag veta det? Häromdagen försov sig husse för att jag valde att ligga kvar i sängen hos matte? Jag menar när jag inte väcker honom skäller han och när jag väcker honom ja då ska vi sova! Hur sjutton ska han ha det??


Hur som helst blev det långpromenad idag iaf. Dock inte i skogen. Matte vägrar slå ihjäl sig!! Förstår inte va hon gnäller om, jag tom springer i skogen och jag slår mig ju inte! Men hon hävdar att det är livsfarligt där just nu! Så vi gick gick en runda på 1 mil istället med husse. Jag tycker ju inte det är lika kul att gå på gångvägar som i skogen men det va iaf underbart ute. När vi kom hem började jag förstå va som va på G. Matte stannade med mig ute i koppel och husse gick ner i källaren!! Just precis matte tyckte att jag behövde duschas av innan jag fick gå in!!

Jag börjar acceptera duschen. Jag skriker inte &  jag står stilla. Men det betyder inte att jag tycker det är skönt! Men vattnet såg faktiskt inte gott ut så matte kan ha haft en poäng om att det va dags att duscha av mig.


Nu ska jag sova lite i soffan innan det är dags för mat och sedan promenad! Hoppas på en morot oxå!


//Zingo 🐾🐾