Lappis träff
I lördags gick matte upp väldigt tidigt. Husse brukar ju göra det och då smiter jag in och gömmer mig hos matte, men när matte går upp tidigt är det något på G så då gäller det att vara nära så hon inte glömmer mig.

Vi åkte till Lotta och plockade upp henne, Diva och Jilla. Sedan körde vi länge innan vi stannade. Då va vi i skogen och de 2-benta öppnade dörren och sa Varsågod! Vi sprang rakt ut i skogen!! Ååå det va såå kul. Både Diva och Jilla lät mig vara me och springa. Men de sprang lire väl långt från matte ibland så jag sprang tillbaka till matte så hon inte åkte iväg utan mig.

Efter en stund åkte vi vidare. Nästa gång vi stannade va vi hos min pappa. Vi stannade bara snabbt där för vi alla skulle vidare till Lapphunds Vännernas träff och utställning. Lotta och jag va i ringen och det gick jättebra. Fick excellent i min grupp och fick sedan ställas ut mot alla hanar som vann sin grupp. När det va dags blev jag lite arg. Hunden bakom mig morrade och nosade mig i naken. Då vände jag mig o och morrade tillbaka. Man ska visst inte låta så i ringen.
 
Jag fick träffa snygga Jilla en hel dag, träffade även min pappa. Matte tog kort på mig och pappa, men även på mig, Jilla och Diva.
 
 
//Zingo 
🐾 🐾