Hallå
Hej, kommer ni ihåg mig? Ni vet den snygga lappis en?! Nu är jag tillbaka. Har haft fullt upp! Har varit på kurs, träffat snygga tikar, letat kantareller me matte och försökt att klättra i rang här hemma. Eller rättare sagt jag försöker hela tiden och matte och husse gillar inte alls mitt beteende. 
 
Igår var jag och matte på utställning. Lotta (hon som födde upp min mamma) Ställde mig. Jag gillar Lotta, hon är tydlig och blir inte alls stressad när jag inte beter mig som jag ska. Jag skötte mig i ringen, stod snyggt och lät domaren titta och ta i mig. Fick en 2 placering och Excellent. 
 
Jag fick dessa fina rosetter av Lotta och Ewy (hon har min pappa)
 
Lotta tyckte även att jag skulle börja gå i halsband igen. Så igår köpte matte ett nytt halsband och jag har gått mycke bättre idag. Inte dragit alls. Matte har även varit lugnare vid hund möten och då har jag oxå varit lugnare. Tror nog att jag och matte kan bli ett bra team. Vi måste bara jobba lite mer. Så idag började vi med nose taget,  dvs när matte säger Här då ska jag komma och sätta min nos mot hennes hand. Gör jag det får jag godis.
 
Nää nu ska jag sova lite. Är trött efter gårdagens utställning och Mattes och min runda i skogen.
 
//Zingo 
🐾 🐾